A throwback & some details.


...

Det er ganske overveldende når man begynner å gå gjennom alt av bilder man har liggende på dataen. Alle minnene. Jeg innser hvor lenge jeg har holdt på med dette, litt sånn av og på- men det har vært en del av meg utrolig lenge.
Det er rart å se hvor jeg kom fra, og hvor jeg er nå. Hvilke bekymringer jeg hadde på den tiden, og hvilke jeg har nå. Hvilke gleder jeg hadde da, hva jeg mestret for første gang, hvilke problemer jeg støtte på, og hvordan jeg løste dem. Tiden flyr så innmari fort, hvor ble det av alle dagene?
Men en ting er sikkert, gud jeg har vokst! Jeg har gått fra å være en usikker sjel som nettopp hadde flyttet til Oslo uten mamma og pappa, til å bli en mye sterkere meg med en million erfaringer jeg ikke hadde når jeg først dro. Jeg har fått mange gode bekjentskaper, gode venner og sluppet taket i noen på veien også. Jeg har reist mye, reist og sett steder jeg aldri trodde jeg kom til å få se- men aldri ville vært foruten.

Jeg skal være ærlig å si at tid er det som skremmer meg mest, det siste året har det møtt meg i døra og jeg forstår nå at jeg kommer ikke unna. Jeg kan ikke bli igjen i 2017 sammen med alle de gode minnene mine, og alt som har vært.
Men selv om jeg ikke vil bli eldre, og bare holde meg 23 for alltid- så er jeg spent på hva som venter meg i 2018 og alle årene etter det.

Liker