A walk in the park

Wearing: Jacket_ Bikbok / Shirt_ Zara / Pants_ Levi's / Bum bag_ HERE

Den varmen jeg snakket om i forrige uke forsvant litt raskere enn jeg håpet på. Høsten har offesielt ankommet her også! Men solen skinner fortsatt, halleluja!
Etter lunsj gikk vi å vandret litt i gatene, og det var så mange som stirret og snudde seg for ett eller annet- kom raskt på at det var nok rumpetasken min, tror ikke den trenden har truffet Moldova helt enda! Det så nok bare rart ut.
Men jeg elsker den, og bruker den uansett! Jeg ser jo ikke akkurat lokal ut her nede uansett, det er ikke noe jeg prøver på heller!

Og forresten, så må jeg minne dere på nettbutikken min på Miinto.no ! Der oppdaterer jeg hele tiden med nyheter og ting som står øverst på ønskelisten min, det er så sinnsykt mye fint nå at jeg vet så vidt hvor jeg skal gjøre av meg..
Jeg vil ha ALT.
Sjekk den ut HER ! Håper dere finner noe fint!


The heat I was talking about last week, well that said goodbye quicker than what I was hoping for. The fall has officially arrived here as well! Still sunny though, and that's a good thing!
Walking through the streets I got a lot of heads turning earlier, I guess bum bags aren't that cool down here- not yet anyways. But I love it, and I'm wearing it no matter what!
I don't really look like I belong down here, but I'm not trying to look like a local either, cause I'm not.

  • 2 329 visninger

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
såå kule bilder !
nouw.com/kristinw
andrea
,
superfint! hvor har du skjorten og jakka fra? <3

Follow me @anettehhovland