Business or pleasure?

Endelig er det sommerferie, tenk det. Jeg er ferdig med år 1/3, og jeg er så innmari stolt om jeg kan få si det selv. Det føles så utrolig deilig. Nå skal jeg ikke tenke mer på skole, bare kose meg og glede meg til alt sommeren har å by på! Til alle som er ferdig, eller ikke ferdig med eksamen- dere er så flinke!

Så over på noe helt annet, har jeg sammen med Bubbleroom plukket ut mine must-haves denne måneden! Som jeg viser dere litt nærmere på Instagram, der ser dere full haul med alle plaggene på! Dere finner meg her; @anettehhovland.


Den hvite toppen er noe av det søteste jeg har sett, den er så flatterende på! Link til den finner dere HER . Jeg har kombinert den til denim, men den kan fint kombineres med andre skjørt eller bukser også! Det kommer helt an på hva du skal. Denne sammen med et "penere" skjørt vil jo bli som en fin kjole! På sommeren lever jeg for plagg med lin, det er så behagelig og veldig undervurdert! Det puster godt i varme, og er veldig svalt å ha på. Jumpsuiten over er i både lin og bomull, og så fin! Dere finner den HER .


Eier du ikke en sort blazer? Det burde du ha, det er et plagg du får bruk for igjen og igjen- jeg digger å bare kunne kaste en blazer over skuldrene, til de fleste antrekk egentlig. Business or pleasure? Doesn't matter, det passer bare uansett. Passformen på denne er også fantastisk, dere finner den HER . Den sorte kjolen med knapper, skal rett ned i kofferten og med til Nice nå i sommer! Den var så fin på, og jeg elsket at stoffet var litt tykkere enn andre lignende kjoler jeg har prøvd tidligere. Og et stort pluss er at knappene ikke går opp, noe som jeg også (dessverre) har opplevd med andre slike kjoler før.. Stroppene justeres ved å knyte de øverst, smart og en søt detalj! Kjolen finner dere HER .

Med koden "ANETTE" får dere også -10% avslag på alt dere handler hos Bubbleroom! Bare legg til koden når dere kommer til kassen, før dere betaler.

Ha en fin kveld alle sammen!

Liker