Almost december

...Nok en gang, disse bildene ble så herlige! Pappa må få litt skryt for å ha stått bak kamera og knipset, takk papi!
Lørdag før vi dro ut til byen tok jeg en ekstra titt i skapet, og åpnet en ende av skapet mitt jeg ikke hadde tenkt over at jeg hadde en gang- og der fant jeg denne herlige genseren, noe mer fluffy finnes vel ikke? Den kjøpte jeg for to år siden, og har bare brukt den en gang. Den var vel kanskje noe jeg ikke var helt komfortabel med husker jeg, men nå! Oh give me that, jeg elsker den! Det er så gøy å finne plagg fra tidligere sesonger som ikke har fått den oppmerksomheten det egentlig har fortjent, hipp hurra for gjenbruk!

Og imorgen er det offesielt desember! Tenk det, jeg har sett så frem til den måneden at jeg kan ikke få sagt det nok- i år skal jeg nyte den som jeg aldri har gjort før! I tillegg til å være ekstra gira på at det nærmer seg jul enda mer, imorgen så reiser jeg og mamma en tur til Oslo for å besøke storesøster og mannen hennes, det blir super hyggelig! Endelig en skikkelig jentehelg med oss tre, når vi alle bor litt overalt skjer det altfor sjeldent- det skal bli så godt.

Hva synes dere om bildene?

Once again, love these photos! Thanks to daddy for standing behind the camera and doing the magic.
Before we went out on saturday I took an extra look at a part of my closet I haven't thought about for a while, and what did I find! This fluffy sweater, I mean how amazing is this?? I bought it two years ago, and I've only worn it like one time- I remember it being something I wasn't fully comfortable with, but now- give it to me!! I love it. I love finding older pieces in my wardrobe that deserve a bit more attention.

And, tomorrow it's finally december. I've been looking forward to this for soo long you won't imagine.. This year I'm really gonna enjoy like never before. And like that wasn't enough, my mom and I are going on a short trip to Oslo tomorrow and staying the weekend- we're visiting my sister and her husband, and since we all live a bit all over the place and don't get to hang out that much, it's so cosy when we first do- just the three of us, us girls. Can't wait!

Liker