FlowerPower.Kjæresten min påpekte rundt dag 4 at jeg egentlig kun hadde trengt en liten håndbagasje for turen, for jeg gikk i det samme hver kveld, jeg bare kombinerte ting litt forskjellig.. Vel, han har egentlig et godt poeng, men jeg er så vanvittig dårlig til å pakke.. Denne gangen hadde jeg med meg ting jeg ikke har brukt på flere år, til og med plagg jeg aldri har brukt- og som jeg vet innerst inne at jeg aldri kommer til å bruke heller!

Denne kjolen var altså en gjenganger på kveldstid, den er så fin! Her har jeg tatt en tskjorte over og samlet den på midten, men kjolen er minst like fin i seg selv! Gleder meg til å bruke denne mye i sommer.

Nå skal jeg altså ha runde 2 av ting som skal til Fretex, kofferten min til Rhodos gav meg rett og slett en liten reality check, jeg har for mye klær jeg ikke bruker! Let's go!

Liker

Kommentarer

ByNorin
ByNorin,
Superfint antrekk! Pakket med meg aaalt for mye før, nå spørs det helt om det er "shoppingtur" eller bare "kos og mat! vi skal på 😊
nouw.com/bynorin
anettehovland
anettehovland,
Tusen takk! Ja jeg prøver også å tenke litt slik, denne gangen var det kun kos, og litt ekstra i kofferten! (Veldig mye ekstra i kofferten)
nouw.com/anettehovland
HEP
HEP,
Åh, så fint! Kjoler med flower prints passer jo perfekt nå om sommeren 😊 Ønsker meg noen slike! Kjenner meg igjen i pakke problemet ja, haha jeg har som regel med sykt mye, men så bruker jeg bare 1/3 del av det, om ikke enda mindre!
nouw.com/hep
anettehovland
anettehovland,
Tuusen takk! Ja det er så fint 😃 Vi får trøste oss med at det er bedre å ha med for mye enn for lite, hater også når man står der og ikke har noe å ha på i det hele tatt!
nouw.com/anettehovland
mbk
mbk,
Så fint antrekk! Jeg pakker A.L.L.T.I.D med meg for mye. Altså det går ikke an å pakke så man har akkurat vel? Haha 😄
nouw.com/mbk
anettehovland
anettehovland,
Tusen takk ;* Godt vi er to!
nouw.com/anettehovland
licela
licela,
Så fint skjørt med Såå nydelige blomster på!!
nouw.com/licela
anettehovland
anettehovland,
Tusen takk 😊
nouw.com/anettehovland
Beingaldiss
Beingaldiss,
utrolig fint antrekk!<3 kjenner meg igjen i situasjonen, haha! men synes det var utrolig kult av deg å kombinere kjoler på mange måter, det er tross alt forskjellige antrekk!<3
nouw.com/beingaldiss

Follow me @anettehhovland