FlowerPower.Kjæresten min påpekte rundt dag 4 at jeg egentlig kun hadde trengt en liten håndbagasje for turen, for jeg gikk i det samme hver kveld, jeg bare kombinerte ting litt forskjellig.. Vel, han har egentlig et godt poeng, men jeg er så vanvittig dårlig til å pakke.. Denne gangen hadde jeg med meg ting jeg ikke har brukt på flere år, til og med plagg jeg aldri har brukt- og som jeg vet innerst inne at jeg aldri kommer til å bruke heller!

Denne kjolen var altså en gjenganger på kveldstid, den er så fin! Her har jeg tatt en tskjorte over og samlet den på midten, men kjolen er minst like fin i seg selv! Gleder meg til å bruke denne mye i sommer.

Nå skal jeg altså ha runde 2 av ting som skal til Fretex, kofferten min til Rhodos gav meg rett og slett en liten reality check, jeg har for mye klær jeg ikke bruker! Let's go!

Liker

Kommentarer

licela
licela,
Så fint skjørt med Såå nydelige blomster på!!
nouw.com/licela
anettehovland
anettehovland,
Tusen takk 😊
nouw.com/anettehovland
Beingaldiss
Beingaldiss,
utrolig fint antrekk!<3 kjenner meg igjen i situasjonen, haha! men synes det var utrolig kult av deg å kombinere kjoler på mange måter, det er tross alt forskjellige antrekk!<3
nouw.com/beingaldiss

Follow me @anettehhovland