Mine mål for resten av året.

Let's get personal.

...

Trene-
Argh hvor lenge har jeg ikke sagt dette.. Men nå er det virkelig på tide, jeg hadde en liten periode før sommeren hvor jeg neesten kom inn i en fin rytme, men jeg falt av.. Det var fantastisk så lenge det varte, og nå har jeg bestemt meg, igjen! Trening skal bli en del av min hverdag.

Være mer åpen, og positiv-
Jeg sier ikke at jeg ikke er en åpen og positiv person, for jeg er det! Men samtidig er jeg en skeptiker av natur, til det meste. Og jeg irriterer meg over små ting som plutselig kan bli så store, som igjen kan gjøre meg litt negativ- en ond sirkel, og noe jeg konstant prøver å være mer bevisst på.


Være en god støttespiller-
Igjen dette med å være åpen og positiv, ikke bare for min egen del men også for de rundt meg. Jeg skal snart ut på et lite eventyr som fører meg til et land jeg mest sannsynlig aldri hadde dratt til om det ikke var for at kjæresten min har den jobben han har. Jeg er utrolig spent, og gleder meg enormt til å se han igjen og å få muligheten til å oppleve noe nytt, nye mennesker og en helt ny kultur-
men samtidig litt engstelig for hva som egentlig møter meg der!

Planlegge mer-
Rett og slett få bedre oversikt og planlegge dagene mine, noe jeg aldri har vært særlig god til. Jeg er en slumre person til de grader, og ikke bare når det gjelder søvn.. Det meste blir litt utsatt og gjort i siste liten. Det jeg håper skal bedre dette er den nye agendaen min, en søt rosa bok med gullskrift. Her skal jeg tvinge meg selv til å skrive ned alt som skjer og skal skje.


Skrive mer-
Helt fra jeg var veldig liten har jeg elsket å dikte opp historier, jeg har alltid hatt en ekstremt livlig fantasi. Og jeg fant så mye glede i å skrive, jeg mistet det helt en periode- men er fast bestemt på å bli flinkere og finne tilbake til skribenten i meg.

Utfordre meg selv sosialt-
Jeg har aldri vært den som har tatt mest plass i et rom, og den tryggheten jeg ser mange har, mister jeg av og til. Jeg går helt inn i meg selv og overanalyserer alle situasjoner, og det irriterer meg voldsomt. Småting som å gå på eventer alene blir plutselig helt uaktuelt, og utrolig skremmende- og jeg ender opp med å ikke dra, og såklart angre i ettertid.


...

  • 2 193 visninger

Liker

Kommentarer

Follow me @anettehhovland