NEW IN - FRA LYKO.NO

//i samarbeid med Lyko.no

Sammen med Lyko.no så har jeg endelig fått testet noen nye produkter! Dette er produkter jeg har siklet etter ganske lenge, i tillegg til et par all-time favoritter som jeg rett og slett ikke kan leve uten! Et merke jeg lenge har hatt lyst til å utforske er ByTerry, et skjønnhetsmerke som har både sminke og hudpleie, til og med kombinerte produkter også- det er det beste! Blant annet deres "brightening CC-serum" som er et fuktighetsgivende serum med en lett farge, som bidrar til å jevne ut hudtonen og gir en såå utrolig fin glød! Dette produktet er helt perfekt på dager man egentlig ikke ønsker å sminke seg, men likevel vil ha den lette gløden- den fungerer også kjempe fint under sminke, da den gir mye fuktighet og glød.
Link til alle produktene finner dere under.

ByTerry Brightening CC-Serum (link)
ByTerry dual expert compact powder
Anastasia BH brow wiz
Beauty Blender Re-Dew set & refresh spray
Kevin Murphy Shimmer.Me BlondeKevin Murphy sin Shimmer Me Blonde spray har dere kanskje sett før? Om dere har fulgt meg en stund har dere iallefall det! Dette er et produkt jeg rett og slett ikke kan leve uten, denne sprayen er altså så fin! Den inneholder små shimmer "støv" som gir en helt nydelig glans i håret, i tillegg til at sprayen i seg selv er lilla med lilla pigmenter, som er med på å motvirke gultoner i håret. Den er også reparerende for håret, og kan fint brukes som en slags varmebeskyttende- pluss, at den gir struktur i håret og gjør det lett å forme. Altså, hva mer kan man be om av et produkt! Om ikke dette er et multiprodukt x 10 så vet ikke jeg.
Jeg sprayer den lett i håret etter jeg har vasket det- og bruker den ofte som en finish etter jeg har ordnet det. Brow Wiz fra ABH er også et produkt jeg ikke klarer meg uten, det er rett og slett det beste produktet til bryna etter min mening! Denne bruker jeg i hovedsak i fronten av brynet, også bruker jeg ABH dip brow pomade i "halen" på brynet, da får man den fine ombré effekten

I tillegg til disse 3 produktene, fikk jeg også bestilt ByTerry dual expert compact powder og Beauty Blender sin Re-Dew setting spray . Begge de to snakker jeg litt mer om og viser dere hvordan jeg bruker på Instagram story, så om dere vil se det finner dere meg her; @anettehhovland 💛 Jeg har også en rabattkode til dere, den er "anette2019" og fungerer slik; ved kjøp over 500 kr får dere 100 kr i rabatt, og ved kjøp over 1000 kr får dere 200 kr i rabatt! Lyko.no har over 54.000 ulike produkter på sin nettside, og over 1000 ulike varemerker! Altså, de har så og si ALT innen skjønnhet- Og til dere som bor i Oslo, husk at Lyko har egen butikk på Oslo City!

Om det er noe dere lurer på angående produktene er det bare å spørre meg, enten her eller å sende meg en melding 💛

  • Beauty
  • 4 488 visninger

Liker

Kommentarer

Follow me @anettehhovland