NY VIDEO / HUDPLEIE

//Annonse, noen av produktene er sponset.


Jeeeez, jeg er dronninga av "har ikke tid akk nå" når det kommer til nye videoer til YT. Altså, skjerp deg Anette! Denne ble vel filmet for to uker siden eller noe, men jeg har ikke fått anledning til å redigere den ferdig før nå- så, bedre sent enn aldri.
Jeg får kanskje mest spørsmål om sminke på sosiale medier, men også mye angående hudpleie! Både sminke og hudpleie er noe jeg er veldig glad i, og setter så pris på å få teste nye produkter. Men til tross for mye nytt, så har jeg noen produkter jeg alltid går tilbake til igjen, og igjen- og som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å legge bort med det første. Hvis du vil høre litt mer om dem, ta gjerne en titt på videoen over. Link til alle produkter finner dere i selve videoen, for å komme direkte til den og kanalen min- trykk HER .
Jeg slår virkelig et slag for koreansk hudpleie her nå! Men det er virkelig verdt å teste ut- og selv om noen av produktene er sponset er jeg hundre prosent ærlig! Det skal dere vite. Noen av produktene har jeg fått tilsendt, og så brukt de opp- og kjøpt de på nytt selv! Men de må likevel merkes med annonse 💛
Har dere noen spørsmål er det bare å kommentere, enten her eller på selve videoen. Gi meg gjerne noen ønsker på hva dere ønsker å se mer av på YT også.

Liker