Pamper time!

annonse/sponset behandling

Rett før påske var jeg innom Beauty House her i Stavanger, for å få lagt nye vipper og negler! Som dere kanskje vet, så har jeg fått lagt vippe-extensions fast hver måned i en liten stund nå- jeg vil unngå ordet avhengig, men det er vel nesten det jeg har blitt! I all hovedsak synes jeg det er aller best fordi jeg sparer tid når jeg ordner meg, og for meg som i tillegg har umulige (og da mener jeg umulige) vipper naturlig, hjelper det mye. Jeg pleier å legge en mix av volum og klassisk, for at det skal se litt mer "messy" ut om det gir mening. På bildet over ser dere meg rett etter, jeg synes de er så fine.

I tillegg til vipper ble det freshe negler også, og deeet var lenge siden sist! Jeg tror det er to år siden sist jeg stelte neglene mine skikkelig, så det var sårt trengt. Ikke bare er det deilig at de ser pene ut, men jeg føler med en gang hendene mine og huden rundt neglene blir finere- man tenker kanskje ikke så mye over dette med neglebånd osv, men når jeg satt i stolen innså jeg hvor mye jeg trengte litt pamper på akkurat det området! Anyone else?
Jeg har sett så mange fine bilder av friske farger, og da særlig negler i forskjellige farger- så vi gikk den veien! Elsker det, de er like fine nå som de var før påske. I seg selv så skal dette holde veldig lenge, men det er anbefalt å fylle på etter 4 ukers tid i og med at neglene vokser. Hva synes dere?

  • Beauty
  • 3 935 visninger

Liker

Kommentarer

Albertine
Albertine,
Åh, du er så vakker!!
nouw.com/albertine
anettehovland
anettehovland,
Søte deg! Tusen takk ;*
nouw.com/anettehovland

Follow me @anettehhovland