velkommen hjem, lillevenn.

Er det mulig å bli mer forelsket? Jeg vet ikke jeg, altså. Si hei til det nye medlemmet i flokken vår, Medo. Litt forsinket, men bedre sent enn aldri! Jeg har tross alt vært alene med han her i snart to uker, så hodet mitt har vært helt fokusert på han og ingenting annet nærmest. Vi har kosa oss masse, men jeg har også fått oppleve endel hektiske dager, er det lov og si at jeg til og med har vært skikkelig fortvilet til tider? Håper det, men det er verdt det! Denne første perioden, "valpeperioden" er jo den verste og den tyngste- det er jo akkurat som å ha en liten baby i hus. Så jeg skulle gjerne ønske at samboeren min hadde vært her, så vi var to om det- men slik ble det altså ikke, han får ta igjen tapt tid om ikke så lenge. Så, enn så lenge er det bare masse kvalitetstid på oss to.


Litt om lille Medo, innboksen min på Instagram har nemlig eksplodert etter at han her kom i hus! Og det forstår jeg jo godt, han er jo så fin. Medo er en Toy Puddel, hvor "toy" står for størrelsen, han er altså en liten (den minste) puddel. Fargen hans er fawn, en ganske varm og dyp brunfarge som jeg virkelig håper holder seg til han blir større- for den er bare så nydelig. En typisk puddel er ofte barbert/klipt rundt snuten, som gir de den typiske puddel-looken. Det er i værtfall slik jeg best kjenner igjen rasen. Men vi kommer nok ikke til å klippe han noe særlig rundt snuten, da vi ønsker at han skal ha en mer teddy/bamse-look, han ligner jo allerede en liten kosebamse. Medo røyter heller ikke, og er en anbefalt rase å teste for de med allergi i familien. Samboeren min er faktisk allergisk mot hunder, men reagerer ikke på puddel eller lille Medo, heldigvis! Siden han ikke røyter krever det naturligvis litt ekstra pelsstell, men det er egentlig bare kos! Jeg er jo veldig vant med katter, som må børstes titt og ofte- så børsting og litt dilling synes jeg bare er stas.


  • 3 995 visninger

Liker

Kommentarer

Hannahjuell
Hannahjuell,
Åh, herregud så søt!
nouw.com/hannahjuell
såpedispenser,
Så koselig innlegg
nivito.no/
gae
gae,
Herregud kor nusselig!
nouw.com/gae
celinastamper
celinastamper,
JEG TRENGER EN SÅNN <3
nouw.com/celinastamper
Matlykke_me_myself_I
Matlykke_me_myself_I,
For en nydelig liten pelsdott❤️ Enig med deg å beholde Teddy looken. Har selv ei kongepuddel tispe på 7 år med masse valpefakter og veldig leken av seg, med samme looken. Pass bare på å klippe rundt øynene så de ikke får rennende puss øyner og i baken. Kos deg masse og tvi tvi:)
nouw.com/matlykke_me_myself_i

Follow me @anettehhovland